Logo Slagerij Max Boektje Den Haag
Biefstuk en vlees Slagerij Max Boektje

Onbetwist de biefstuk specialist

Onze biefstuk komt uit de pampa`s van Argentinie en is herkenbaar aan zijn fijne structuur en smaaksensatie. Argentijnse biefstuk heeft een hoog ijzer- en zinkgehalte en is vet arm.

Aanbod & Prijzen

Biefstuk

Door een grotere vraag van de klant naar biefstuk kunnen wij met onze leverancier (waarmee wij al 40 jaar zaken doen) prijsafspraken maken waardoor u profiteert van de lage prijs.
Prijzen Per 500 Gram
Kogelbiefstuk: € 13,95
Haasbiefstuk (biefstuk van de haas): € 17,95
Superbiefstuk (middelste stuk van de haas): € 18,95

Angus burgers

Prijzen Per 500 Gram
Ribeye: € 19,90
Cote du boeuf: € 18,75
Angus burgers pst 160gr: € 3,45

Rundvlees Belgisch Blauw

De landelijke hoeve heeft een gespecificeerde productnorm die ver uitsteekt boven de minimale wettelijke verplichtingen en een zogenaamde 'uitstekende werkwijze' vereist. Dit betekent dat het vlees gegarandeerd is met betrekking tot kwaliteit, veiligheid, dierenwelzijn en zorg voor het milieu.
Prijzen Per 500 Gram
Entrecote: € 15,49
Runderbavette: € 14,98
Picanha (staartstuk): € 17,98
Runderriblappen: € 9,98
Rundertartaar: € 9,49
Rundergehakt: € 6,24
Sucadelappen: € 8,98

Er is geen minimale afname, u kunt altijd meer of minder bij ons bestellen.

Duroc d'olives

Verkrijgbaar bij slagerij maxboektje. Varkensvlees van het durocvarken.
De samenstelling van het voer bevatten pure granen,tarwe,gerst ,maïs, vezels, eiwitten en olijfolie. Duroc heeft meer intramusculair vet in het vlees en dat proef je op je bord. Doordat de varkens olijfolie met het voeder innemen krijgen we in het vlees een gelijkaardige vetzuursamenstelling. Een goede zaak om hart en vaatziekten te vermijden.